Elinstallationer

Våra elektriker har behörighet och utför alla typer av elinstallationer och elreparationer på ett fackmannamässigt sätt. Vi har erfarenhet från elinstallationer i allt från villor och fritidshus till kontorsbyggnader, industrier och hyresfastigheter.  Söker du en elfirma i Norrköping som åtar sig både stora och små projekt med samma kvalitet och engagemang så ska du vända dig till oss.

Larminstallationer

Vi på Elmontören i Norrköping kan hjälpa dig att hitta en säkerhetslösning som passar dina behov. Våra installatörer utför installationer av bla inbrottslarm, brandlarm, övervakning och passagesystem.

Tele- och datainstallationer

Våra medarbetare utför de flesta typer av installationer inom tele och data som tex nätverksinstallationer. Vi kan ta fram kompletta kundanpassade nätverkslösningar för företag och organisationer som ställer höga krav på driftsäkerhet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Elautomation

Behöver ni hjälp med konstruering av ställverk och automatikskåp eller andra tjänster inom elautomation så anlita oss för uppdraget. Alla elkomponenter vi använder kommer från välkända fabrikat. Våra elektriker kopplar och märker enligt IEC normerna. Önskar ni anpassning efter någon annan standard så löser vi det.

Elprojektering

Elmontören i Norrköping har kompetens och erfarenhet att upprätta elbeskrivningar och elritningar för elektriska och teletekniska installationer inför tex nyproduktion och renoveringar. Vi utför all elprojektering med hänsyn till våra kunders önskemål inom kostnader, kvalitet och miljö.